Video


#video – Okay, Kali Ini Aku Biarkan Video Itu Sampaikan Mesej

Sob sob… sedih lah sebab ini tahun akhir. Ya, tahun akhir bersama rakan-rakan 5 tahun di sekolah menengah. Kami semua kan, dah memang kenal benar masing-masing punya perangai. Dengan idea yang ada, aku pun buat video satu. Ringkas je, tak sampai 2 minit.

Sebelum itu, lihatlah persediaan aku untuk buat video ni. Huhu

Terima kasih kepada 2 sahabat baik aku iaitu Wan Amir sebab pinjamkan bakat melukis lukisan comel dan juga Mohd Syafiq sebab hang bagi idea melalui lagu Devotees – Sahabat ni. Trimas !!

Wan Amir ni pandai gila melukis kan? Mana nak cari kawan macam ni. Nanti ada masa aku show-off lukisan dia banyak-banyak. Hoho